30.9.2012

Suklaamousse

Meillä on viime viikonloppuina panostettu jälkiruokiin. Nuori neitokaisemme on innostunut seuraamaan Junior Master Chefiä. Tällaiset suklaamousse jälkkärit meillä tarjoiltiin viikko sitten. Muottina käytettiin Tupperwaren pieniä muotteja. Ja koristelusta (kuten muutenkin valmistamisesta) vastasi neiti K. 9v. Nam! Hyvälle maistui kahvin kera. Vadelmakastike kruunasi kaiken.



Musta sudenkorento

Meillä on kotona mustat keittiökaapit joissa on kuitenkin valkoinen runko. Pari vuotta olen niitä tuijotellut ja ihmetellyt, että mitä pitäisi tehdä että ne näyttäisivät ok:lta. Itse kaappeihin olen tyytyväinen, mutta jotain tuntui aina olevan pielessä. Mutta nyt asia on ratkaistu. Valkoiset rungot on peitetty mustan matta kontaktin alle, ja avot että on hyvä.

Samalla syntyi kodinhoitohuoneen kaapin oviin sudenkorento kuvio. Tämä olento on matkannut minun seurana jo pitkään. Jo edellisessä asunnossa oli mustia pieniä sudenkorentoja seinillä (nämäkin kontaktista tehtyjä) Ne muuttivat uuteen asuntoomme pari vuotta sitten minun seuraksi kodinhoitohuoneeseen. Ja nyt ne saivat seurakseen isomman sudenkorennon. Pienet ovat paljon sirompia kuin tämä. Mies totesikin että tuli hieman pullukka :).