20.7.2012

Kierrätystä

Tytär oli alkukesästä käsityöleirillä (käsityöleiri... ei käsityöleiri :) ). Viikon verran se sielä teki vaikka mitä ihanuuksia, mm. putkihuivin beigestä matonkuteesta. Ihana! Tekniikkana oli naulakkovirkkaus. Ja kuulin tällä viikolla ohjaajan suusta (johon sattumalta törmäsimme), että hän oli ollut yllättynyt kun alakoululainen innostui tuosta väristä ja kehui vielä neitiä todella näppärä sormiseksi, kun oli saanut huivin päivässä valmiiksikin (toisin kuin muut).

No tästä innostuneena (ja siihen pettyneenä ettei äiti saanutkaan tuota huivia), jouduin itse hommiin. Pihalta kaivettiin lauta, miehen laatikoista ruuvit ja ruuviväännin. Ruuvit tasaisin (tai no melko tasaisin) välein palikkaan kiinni ja volaa.... naulakko on valmis. Lisäksi ostin kauppareissulla lähimarketin lankahyllystä teemaan sopien kerän kierrätyspuuvillalankaa (Novitan Hanko). Tytär opasti äidin alkuun ja niin sitä sitten alkoi lanka pyöriä itsetehdyssä naulakossa.

Muutaman illan tämän kanssa värkkäsin. Nyt mulla on sitten ihan oma tuubihuivi. Pituutta on sen verran reippaasti että menee ihan hyvin kolme kertaa kaulalle.

Huivi naulakossa...
Ja valmiina...

Onpas muuten vaikea koittaa kuvata itseä peilin kautta järjestelmäkameralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.