24.2.2013

Räiskis ja roiskis

Musteita, musteita ja musteita. Niitä on nyt tullut ostettua kaiken näkösiltä nettikirppiksiltä. Mun muste varastot on tuplaantuneet ellei jopa triplaantuneet. Tai siltä tää ainakin tuntuu. Törmäsin (jälleen kerran) Emmon nettikurssilla hauskaan keinoon saada mahtavia räiskeitä paperille tällaisella mustetöpöttimellä (vai miksihän tuota pitäis sanoa. Ja kun sellainen "käveli" eräällä kirppiksellä vastaan, niin sehän oli saatava.

Tässä on tulos ensimmäisten testausten perusteella. Tein pari korttia. Toinen korteista oli alkujaan pahvikartonki kokoa 15x15 ja toinen on saman kokoinen valkoinen kartonki (tämän esitteln myöhemmin samassa postauksessa jossa on jotain muutakin mitä olen viime aikoina tehnyt). Täytyy myöntää, että olen NIIIN myyty tälle tuotteelle. Ihana!

 
Ja joskus meiltä lähtee kortit niin vauhdilla maailmalle, että perillä huomattaan ettei olla edes omia nimiä laitettu korttiin. Eikä muuten muistettu sitten perilläkään. Hmmm, pitää varmaan tehdä kyläpaikkaan nimmari-kyläily :).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.