20.5.2013

Klik klik

Klik klik klik... voi kun kuulisinkin tuon äänen. Olen lahjakkaasti hukannut jonnekkin hyvään piiloon järjestelmäkamerani laturin. Molemmat akut on ihan tyhjät, ja rouvalla olis ihan hirvee innostus kuvata kyseisellä kapistuksella. Ei auta kun vaan etsiä ja etsiä. Kyllä se jostain löytyy. Sillä välin tyydytään pokkarikameraan.

Tilasin jokin aika sitten Paperiliittimen mainostuksen uhrina puukuvioita Puolasta. Kyseessä oli sellainen nettiliike kuin Wycinanka. Ihana uusi tuttavuus, josta löytyi ihastuttavia puukuvioita ja leimasimia. Näitä olenkin muutamissa blogeissa ihastellut. Nyt mulla on itsellänikin niitä. Tilaus oli houkutteleva varsinkin, kun kyseisenä päivänä postikulut Suomeen olivat tasan nolla euroa. Tähän käytin mm. puisia kameran kuvia, kirjaimia sekä tuollaisen negatiivi-rivin niin puisena kuin myös leimakuviona.

 P.S. Kannattaa pistää muistiin 15.6 klo 12-16. Tuolloin on Oulun taidemuseolla Oulun seudun tekstiiliopettajat ry:n järjestämä kässäkirppis. Tää taitaa mennä sinne vähän tyhjentämään varastoja, jotta voi sitten taas ostaa jotain uutta ja ihanaa.

1 kommentti:

  1. Eiköhän se laturi löydy, kun noin hienon houkutuskortin olet sille väkertänyt. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.