17.10.2013

Pilvet karkaavat

Ai että mitäkö kuuluu? No niiskutusta, pärskintää, vetistäviä silmiä ja kuumeilua. Viime aikainen yskintä ja pärskintä päätyivät lopulta siihen jamaan, että päädyin sängynpohjalle pariksi päiväksi nauttimaan kuumasta juotavasta ja levosta. Nyt alkaa olo hieman parantua, ja istuskelinkin jo paperipinojen ääressä hieman askartelemassa.

Vuodenaika on vaihtumassa kovaa vauhtia talven puolelle. Ulkona lämpötila on painunut pakkasen puolelle ja ensimmäisiä lumihiutaleitakin on jo tipahdellut. Meneillään olevan vuoden kuvia selatessani tarttui käteeni kuva pojastani alkukesästä. Kävimme paikallisella uimarannalla, Nallikarissa iltakävelyllä koko perheellä ja tuolta reissulta sain otettua monta valokuvaa, jotka miellyttivät minua suunnattomasti. Tänään siis syntyi tällainen muistelu viime kesältä.


Paperi oli alkujaan yksivärinen, mutta paperista leikatun muotin ja musteiden avulla tein itse paperille pilvet. Tällaiseen ideaan törmäsin jollain nettisivulla yhtenä päivänä. Ajatus jäi muhimaan mieleeni ja pakkohan tuota oli kokeilla. Valokuvan ja kirjainten lisäksi sivussa on vain teippiä, pari tarraa ja muutama paperikukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.