10.11.2013

Isänpäivä kortit

Mukavaa isänpäivän iltaa sinulle siellä jossain. Kerran vuodessa on aika muistaa miehiä jotka ovat jossain elämänsä vaiheessa saaneet arvotittelin Isä. Se ei ole itsestään selvä titteli, eikä välttämättä helppo. Mutta varmasti erittäin antoisa.

Meidän perheessä molemmat lapset olivat eskarissa/koulussa tehneet isälleen kortit. Minä tein myös isälleni kortin paketin kylkeen. Kortti syntyi vasta paketin jälkeen. Lahjaksi antamani kirjan halusin paketoida voimapaperiin, jolloin minulla oli mahdollisuus panostaa enemmän paketin koristeluun. Teipin ja sabluunan avulla luodun tekstin lisäksi halusin kokeilla rusettiohjetta johon törmäsin Pinterestissä harhaillessani. On muuten yllättävän helppo ja näyttävä koriste. Kortti mukailee paketin värisävyjä.
Ja kun kortin teossa pääsin vauhtiin, niin tekaisin myös miehelleni isänpäiväkortin. Värimaailma pysyi samana kuin ensimmäisessäkin kortissa, mutta tyyli oli hyvin erillainen. Tähän halusin luoda jonkin liikkuvan osan. Kortin pohjana on hieman paksumpaa pahvia. Se antoi mahdollisuuden luoda kortin reunaan nuolen, jota voi siirtää ylös ja alas. Laidassa olevat isää kuvaavat tekstit ovat lasten suusta poimittuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.