1.4.2013

Muistikirjahaasteen päätös, päivät 26-31 (+ extrat)

 Maaliskuu loppui jo ja siirryttiin huhtikuulle. Menipä viime kuu todella nopeasti. Muistikirjahaasteestakin selvisin kunnialla läpi. Yhden sivun jätin tekemättä, mutta siittä edestä tein pari lisä sivua.

http://farm9.staticflickr.com/8100/8489398156_231b667a01_b.jpg

26.3. aiheena oli "Mikä tänään ärsyttää". Istuin tuon kyseisen tiistain koulutuksessa töiden puolesta. Kohdalle osui mm. kouluttaja joka joutui ajan puutteen takia tiivistämään oman osuutensa kolmesta vartista puoleen tuntiin. Hän suoriutui tästä puhumalla ärsyttävän nopeasti. Ei mitenkään mukavaa kuunneltavaa. Lisäksi totesin että kouluruoka (jota nykyään harvoin joudun syömään) haisee aina samalle. Eikä siis miellytä ainakaan minua.

27.3 osui toinen koulutus. Olin opettelemassa hätäensiapua. Ja päivän aihe muistikirjahaasteessa oli kartan käyttäminen sivussa. Yhdistin siis päiväkirjamaisesti nämä kaksi asiaa. Ja teippasin sitten tuon kartankin muistikirjaan haavansidonta teipillä. Ja parit laastaritkin (niitä tarvii muuten tosi harvoin, huomaa että kuviot viittaa siihen aikaan kun vanhin lapsista eli HelloKitty aikaa... siittä on jo hieman aikaa vierähtänyt)


28.3 piti tahria sivu. Ja minäpä päätin sitten kokeilla tähän kaikenlaisia musteita mitä on kertynyt tuonne askartelupöydän reunalle. Oli hauskaa hieman irrotella. Ja tuota tehdessä tuli mieleen Eppu Normaalin laulu... sieltä siis tuo teksti.


29.3. tuli kirjata hauska ja ärsyttävä sananlasku. Piti oikein netistä lueskella erilaisia sananlaskuja. Niitä on muuten paljon, tosi paljon. Valitsin nyt hauskaksi sananlaskuksi sellaisen lausahduksen jota tulee suht paljon käytettyä itse (näin jälkeen päin ajateltuna ei ehkä kovin hauska). Ja ärsyttäväksi tuon Jokisen eväät. Olispa kiva tietää millaiset eväät sillä Jokisella on ollut.


30.3. eli toiseksi viimeisenä päivän oli aiheena aarteenmetsästys eli sivusta piti löytyä:
 • langanpätkä
 • hedelmätarra
 • pala kirjekuorta
 • muistilappu
 • jotain pyöreää
 • jotain vihreää
 • laastari

31.3. piti kerätä asioita mitä on oppinut maaliskuussa. Tuli muuten aika paljon asioita, eikä tässä ole edes kaikki.

 
Tyttäreni on innolla seurannut muistikirjan etenemistä ja koska kirjaan jäi sivuja hän totesi haluavansa antaa minulle loppu sivuille aiheita. Eli mun muistikirja jatkuu vielä jonkin aikaa.

1.4. Aprillipäivä. Sain tyttäreltäni aiheeksi aprillipilan, viivoja, jotain keltaista ja palloja.


 Ja yks extra-sivu tuli tehtyä tyttösen kanssa yllätysmunista tulleiden leimasimien innoittamina.


Kovasti tuo muistikirja on muuttanut muotoaan kuukauden aikana. Sivusta päin kirja näyttää nyt tältä.


1 kommentti:

 1. Tuo oli paras sivu 31.3, ihana.
  Hauska idea jatkaa muistikirjaa noin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.