15.4.2013

Skräppäillen eteenpäin

Nyt on toivuttu maaliskuun muistikirjan aiheuttamasta värkkäämis väsymyksestä. Tai noi oikeastaan oon kyllä tehnyt kaikenlaista, mutta en vain ole jaksanut istahtaa iltaisin tähän tietokoneen ääreen niin pitkäksi aikaa, että olisin saanut muokattua kuvat julkaisukelpoisiksi ja päiviteltyä blogia.

Mutta nyt haluan esitellä muutaman skräppisivun jotka olen saanut valmiiksi. Ensimmäinen on tytöstäni. Tämän olen aloitellut jo varmaan vuosi sitten, mutta nyt sain tehtyä sitä pidemmälle. En ole aivan varma onko se hyvä näin, vai lisäilenkö tuohon vielä jotain tekstiä.


Toinen sivu syntyi jo aiemmin tekemäni Kööpenhaminan reissun ylijääneistä tulostetuista kuvista. Tämä tuli todella helposti. Ja olen hirmu tyytyväinen tähän. Lapsen yllätysmunasta löytynyt palapelikin pääsi tälle sivulle (huom. sain luvan palasten käyttöön).


Ja viimeinen kuuluu sarjaan itsetutkiskelua. Otin itsestäni kuvan iltamyöhällä, muokkasin sen saman tien ja tulostin. Ja samaisena iltana taisi syntyä tuo sivukin. Ehkä tuossa tuli pohdittua hieman omaa itseä ja päivän ajatuksia paperin kautta. Tätä kai voisi sanoa sitten siksi voimauttavaksi skräppäämiseksi. Raskaista ajatuksista huolimatta kannattaa aina muistaa, että tulee se parempikin päivä.


Näillä nyt mennään eteenpäin. Katsotaan mitä seuraavalla kerralla saadaan julkaisukelpoiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.