25.3.2012

Tossut

 Joulun alla näin eräissä myyjäisissä huovutettuja tossuja. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Lankaa ostaessa sain ohjeetkin ja nyt ne olis valmiit. Ensimmäisessä kuvassa toisen tossun kantapää on jo ommeltu kiinni, mutta muuten päätteleminen on vielä kesken.


Ja sitten kun päättelyt oli tehty alkoi mun mielestä jännittävin vaihe. Eli huovutus. En oo koskaan ennen huovuttanut... paitsi kerran vahingossa kun pesin mieheni villapaidan (mutta ei kerrota siittä hänelle :) ). Homma oli siis yhtä helppoa kuin siis viimeksikin. Nyt vaan tossut laitettiin tahallaan sinne pesukoneeseen muun pyykin ohella. Ja ta daaa! Lopputuloksen syntyi toisiaan huovutetut tossut.


Ennen huovutusta tuo tossu mahtui erittäin hyvin mun jalkaan (koko 37) tai vaikka huomattavasti isompaankin. Ja alla näkyy, että koko on nyt  huomattavasti pienempi kuin minun vieressä oleva kolmiseiska. Tossujen tuleva omistaja on siis tyttöseni 8 v.

1 kommentti:

  1. Tulipa niistä mukavan oloiset! Tuo väri jäi niin pyörimään mieleen, kun lankasi näin, että ehkä toteutan itselle siitä uuden laukun.

    Ajattelin nimittäin, että uusi arkilaukku alkaisi olla paikallaan... Oltiin vkonloppuna syömässä ravintolassa ja "koululaukku" oli poikkeuksellisesti käytössä, kun en kehdannut arkilaukkuani ottaa ihmisten ilmoille. M hyvin huolestuneena: "äiti, ei toisten kassiin saa katsoa".

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.