19.1.2013

Lupaan olla...

Olen osallistunut Emmon nettikurssille, jonka aiheena on Voimaa skräppäyksestä. Tarkoituksena on kurssin vetäjän sanoja lainaten: "löytää itsestä uusia puolia ja käyttää skräppäystä luovasti oman elämän dokumentoimiseen ja tutkimiseen". Ja kun uutena vuotena lupasin itselleni elää positiivisemmin ajattelin, että tämä kurssi voisi tulla ihan tarpeeseen.

Viime sunnuntaina kurssilta tuli tehtäväksi skräpätä uuden vuoden lupaus. Skräppisivun sivuluonnos näytti tälle. Kuva on lainattu Emmolta.


Tässä minun lupaukseni.


Tehtävään liittyvässä videossa käytiin tekniikkana läpi gesson ja musteiden käyttöä skräppäyksessä. Molemmat ovat minulle aika vieraita. Jopa niin vieraita että piti lampsia kauppaan ostoksille. Gesso sinällään on minulle tuttu äitini maalausharrastuksen kautta. Mutta itse en ole sitä mihinkään käyttänyt. Hmmm, uskallankohan myöntää että ensimmäinen sivu meni ihan pipariksi. En oikein meinannut päästä tuon gesson kanssa sinuiksi. Tuli vedettyä sitä ehkä hieman liian ronskilla kädellä paperille. Ja muottien käyttö gesson kanssa sujui ihan onnettomasti. Mutta toisaalta tuo oli ihan terapeuttista. Tämä toinen paperi jonka työstin loppuun asti onnistui huomattavasti paremmin. Taisin ymmärtää jujun tuon liimamaisen aineen kanssa. Mutta vielä pitää tuota testailla.

Mustetta käytettiin sumuttamalla. Eli pieneen sumutinpulloon laitoin mustetta ja sit vähän vettä. Ja kun oli kevyet ajatukset, niin lisäilin pari höyhentäkin tuonne.


Niin ja se lupaus. Tältä se näyttää. Tähän pyritään.


4 kommenttia:

 1. Upea leiska, ihana tunnelma! Aivan mahtava lupaus... jokaisen olisi hyvä ottaa välillä kevyempiä ja iloisempia askelia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taru, tätä kohti tosiaan pyritään.

   Poista
 2. Herttainen leiska ja kaunis lupaus. Hauska tuo paperin nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiala. Tosiaan "Perhaps", enpäs ollut tuota huomannutkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.