6.1.2013

Ihan vastuuton

Viime marraskuussa taisin kertoakkin että käväsin työkavereitteni kanssa Kööpenhaminassa. Ennen reissua annoin ystävälleni haasteen. Haastoin hänet tekemään skräppisivun kyseisestä reissusta. Hän tekisi minulle muiston ko. reissusta ja minä hänelle. Ystäväni sivun voi nähdä TÄÄLLÄ. Minun sivustani tuli tällainen.

Ekaksi piti hieman tietty suunnitella. Mieleeni jäi päälimmäiseksi ystäväni lausahdus: " Tää on ihan vastuuton reissu." Eli ei vastuuta muista ihmisistä, ei lapsista tai kenestäkään muusta. Kunhan huolehtii itsensä oikeaan paikkaa oikeaan aikaan. Siitä se ajatus lähti, niin kuin eräs maalifirmakin asian ilmaisee.


Ja kun tuo sana VASTUUTON ei millään mahtunut suoraan tuohon 30 cm x 30 cm paperille, niin sittenhän se piti laittaa vinoon. Ja toinen johtava ajatus joka oli ollut mielessäni oli Tanskan lippu. Eli tällainen siittä sitten tuli.


Ja koska kuvia joita halusin muistoon liittää oli niin paljon, jouduin tekemään mukaan vielä erillisen albumin. Nämä piiloutuvat skräppisivuun tehtyyn taskuun (tämän ajatuksen sain ystäväni erässtä skräppisivusta jota hän oli minulle esitellyt).



1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.