19.1.2013

Miksei se hymyile?

Olen todennut, että mun paperi- ja askartelutarvikevarastot alkavat olla ihan pullollaan. Mutta asiaan on onneksi olemassa ratkaisu. Päästän tyttöseni käyttämään noita loputtomia varastoita. Jospa ne tällä keinolla hieman pienenisivät.

Neidin 9 v. tylsiä hetkiä on taas käytetty hyväksi ja päästetty hänen luovuutensa töihin. Aiheeksi hän otti äidin kuvan pieni virne naamalla. Mielenkiinnolla jäin odottamaan mitä kuvasta syntyy.

Ihana nähdä kuinka neidin suunnittelutaidot kehittyvät ja uusia tekniikoitakin kokeillaan innolla. Neiti kiinnostui tuosta gessosta äidin vanavedessä ja pieniä palleroita syntyi neidinkin skräppisivuun.Samalla testaukseen pääsi leikkuri, jolla saa erikokoisia ympyröitä. Ja raskipa neiti käyttää omista varastoistaankin yhden tarrakirjaimen tuohon tekstiinsä (Hymyile ja sano muikku).

Ja mitäkös mieltä sivun aiheena oleva on... ihana! Enpäs olisi näin raikasta sivua osannutkaan tehdä. Itseasiassa olen aina pitänyt tuota alla olevaa paperia kovin haastavana voimakkaan kuvionsa takia. Noh, nyt sekin on sitten käytetty ja ihan hyvin on käytettykkin. Taidan antaa neidin enemmänkin harrastaa tätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.