11.3.2013

Muistikirjahaaste, päivät 4-10

Vielä on muistikirja saanut uusia sivuja lähes päivittäin.

Maanantaina 4.3. aiheena oli listata asioita joita tarvitsen ja asioita joita haluan.

Paljon olis asioita joita haluais, mutta loppujen lopuksihan sitä on oikeestaan ihan tyytyväinen siihen mitä on.Tiistaina 5.3. täytyi leikellä lehdistä kirjaimia. Hieman oikaisin ja leikkelin sanoja... tai no osittain lauseitakin. Pitää varmaan kokeilla kirjaimien kanssa joku kertaa paremmalla mielenkiinnolla.


Keskiviikkona 6.3. muistikirjaan tuli taiteilla sivu jossa pohditaan aihetta:
"JOS raha ja tila EIVÄT olisi este, mitä keräilisit/hamstraisit"
Torstaina 7.3. mietittiin:
"Mitä teit vuosi sitten maaliskuussa?"

Vuosi sitten lapset olivat sukulaisten luona yökylässä ja viettämässä hiihtolomaa, sillä välin kun lomattomat vanhemmat olivat töissä. Tänä vuonna oli ihan toisin. Oli ihana päästä viettämään perheen (ja siskon perheen) kanssa hiihtolomaa Rukan mahtavissa maisemissa.Perjantaina 8.3. pyydettiin keräämään viisi satunnaista lausetta tänään lukemistasi blogeista. Tämä oli aika hauska aihe. Tässä on itse asiassa ne blogit joita luen päivittäin... pari puuttuu.


Lauantaina 9.3 toivottiin lisäämään muistikirjaan resepti, jota haluaisin kokeilla tai jota olen etsinyt pitkään.Tähän ohjeeseen törmäsin netissä, ja luulenpa että tätä pitää joskus testata. En oikeen oo koskaan ajatellut että mikrolla voisi leipoa.Sunnuntaina 10.3 aiheena oli kirjoittaa top 10 -lista vapaavalintaisesta aiheesta. Pyörittelin aihetta pitkin päivää. Lopulta oli selvää mistä teen listan. Teipeistä... siis noista omista lemppareista tällä hetkellä. Järjestys kyllä vaihtelee välillä. Ja järkyttävintä tässä oli se että huomasin että kaikki teipit joita mulla on ei päässy listalle. Eli niitä on siis yli 10. Apua!3 kommenttia:

 1. Vitsit tuo nelospäivänen on hieno! Sitä pitää tuijottaa aina vaan uudestaan. Hyvältä näyttää meno muutenkin :).

  VastaaPoista
 2. Ihana vetoketjuteippi ja mittanauhateippi!!! Iski teippikateus!

  VastaaPoista
 3. Ihania sivuja.
  Tuo kamerateippi on mahtava!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.