21.3.2013

Muistikirjahaaste, päivät16-21

Jaahah, tämähän nyt näyttää sille, että tässä kuussa en taida muuta keretäkkään tekeen kuin täyttään tätä muistikirjaa. Onhan siinäkin vaikka ja mitä. Ja oikeestaan tää on ollut tosi kivaa.

16.3. aiheena oli tunnustus tai paljastus itsestäni. Tämä sivu lähti mulla teipistä. Ihastuin tuohon ruututeippiin (uusin tulokas meillä). Kun taas tuo tunnustus ei kyllä ole mikään suuri yllätys, ainakaan niille jotka mut tuntee.Sunnuntaina 17.3. oli aiheena listata vapaavalintaisesta aiheesta plussat ja miinukset. Minä keräsin ne tällä kertaa hiihdosta.18.3. sivu piti tehdä lehtileikkeestä joka puhutteli. Hmmm, näissä mä olen huono. Huomaan että luen aika huonosti artikkeleita lehdistä, tai sitten ne on niin pitkiä, ettei niitä pystynyt mahduttamaan näin pienelle sivulle. Mutta ainakin tämä aihe on ajankohtainen pian.

Tiistaina 19.3. listasin illalla asioita joita olin päivän aikana nähnyt.20.3. kirjoitettiin kortti.
Tänään eli 21.3 aiheena oli "Jalat". Tämän toteutustapaa mietin pitkin päivää. Lopulta päädyin piirtämään varpaat. Odotan niin innolla kesää ja sitä että voi kävellä avojaloin.


Vielä on kymmenen päivää jäljellä. Joka aamu olen heti herättyäni innolla katsonut mikä on päivän aihe. Ja saman päivän iltaan mennessä on sivu ollut valmi paria sivua lukuun ottamatta. Kuvaaminen ja blogiin kirjoittelu on ollutkin sitten haastavampi osa tätä haastetta. Siksi päädyin julkaisemaan useamman sivun kerralla. Tämä on ollut kiva haaste ja ole ollut tyytyväinen että lähdin tähän mukaan.

2 kommenttia:

  1. Ihanat kesäjalat. Noita tarvitaankin tänne tämän päivän kylmyyden keskelle!

    naureskelin salmiakille, koska tykkäsin siitä kamalasti nuorena. Kun on tarpeeksi kauan asunut ulkomailla ja ollut ilman kyseistä erikoisherkkua, niin maku ei enää miellytäkään. Olen alkanut maistaa sen saman kuin eräs amerikkalaisturisti, jolle tarjosin monta kuunkiertoa sitten herkkujani. "Ammoniakkia", sanoi mies naamallaan kauhistunut ilme ja kävi sylkäisemässä salmiakkikalan junan vessanpyttyyn!

    VastaaPoista
  2. Taitaa olla omat varpaat

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Niitä on aina kiva saada.